9 Ekim 2011 Pazar

KAZAMATY JAZZ CLUB RESTAURANT...

Yağmurlu bir güne açtık gözümüzü...:) Soğuk havalar geldi, çattı. Ama biz, Türk erasmusçuları hiçbir şey yıldıramaz! Orta kalınlıkta diye tabir edebileceğimiz kıyafetler giymiş Polonyalı insanların yanında, kartopu oynamaya gider gibi giyiniriz en fazla ne olacak:):) Yapılacak birşey yok, biz sıcakkanlı insanlarız;) Ama Muhammed'in de dediği gibi; "Onlar da insan ve eğer onların vücudu bu soğuğa alışıksa, biz de kendi vücudumuzu bu konuda terbiye edebiliriz":D:D
Evet Muhammed böyle dedi ve biz o gazla vurduk kendimizi Kazamaty yollarına:) Yemek yemek gibi kutsal bir amacımız vardı:) Kazamaty'ye daha önceden gitmişliğimiz oldu evet; dışarıda birşeyler içmekle yetinmiştik sadece. Meğerse içerisi ne hoşmuş, bayıldım!
Bir heves yemeklerimizi ısmarladık, beklemeye koyulduk. Polonya'daki yemeklerle aramızda büyük bir güven sorunu olduğu için(!) sadece tavuk ve balık çeşitlerini seçebildik:) "Olsun, alıştık artık" derken servis tabaklarımız güzel garsonumuz tarafından getirildi. Nasıl iştah açıcı olduklarını bir de kendi gözlerinizle görün, buyrun:)




Hepsi birbirinden lezzetliydi gerçekten. Hem gözlerimiz, hem de karnımız doydu bu porsiyonlarla:) Bense gözümü etraftaki dekor detaylarından ayıramama problemi yaşadım. Alın size sebebi...:)















İşin özü; güzel, derin sohbetimizle beraber Kazamaty'nin atmosferi büyük keyif yaşattı bana. Şu saatten sonra Kazamaty Nysa'da candır, sevilir, gidilir!:):)
Tekrar görüşmek üzere...:)

Hiç yorum yok: