26 Ekim 2011 Çarşamba

İNSANOĞLU KUŞ MİSALİ CANIIMMM:)

Evet, şu anda yurt odamda yatağıma oturmuş bu satırları yazıyor olabilirim. Ama yarın şu saatlerde nerede olacağım kim bilir:) Aslında gezi planımıza bakıp yüksek ihtimalle nerede olacağımı öğrenebilirim :p Yine de özgürlüğün ağzımda, yüreğimde, fikrimde bıraktığı tat o kadar karşı konulması güç ki... Böylesi daha iyi:)
Başını alıp gitmek ne de zevkliymiş... İçin için bu istekle yanıp tutuşurken yıllarca bir şeyler için koşturmak beni ne kadar da yormuş meğer. Şimdi aklınızın alamayacağı kadar özgürüm:) Özgür...


Yarın 5.45 sularında otobüsümüze binip gidiyoruz Nysa diyarından. Sabah aydınlığında da Katowice hava alanından hareket eden uçağımızla Stockholm'e uçacağız. 10 günlük gezimizin ilk ayağı İsveç yani:) Ardından Macaristan'ın başkenti Budapeşte... Neden bilmem ama en çok gezinin bu kısmı heyecanlandırıyor beni:) Budapeşte'den sonra da kendimizi Viyana sokaklarına bırakacağız. Evet sanırım haklısınız, hayat bize güzel:):) Gezinin son durağı ise Prag... Şifanur'un deyimiyle şu gotik kent:):)
Heyecanla sevinç karışımı bir şeyler şu anda yaşadığım:) İnsanın, hayalleri teker teker gerçekleşirken karşıdan durup da izlemesi güzelmiş, inanılmaz bir tatmin duygusuymuş; öğrendim:)
Özgür kızdan sevgiler:):):) Görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok: